Giriş Kayıt
Isabelle Renauld

Isabelle Renauld (57)


Oyuncu

Isabelle Renauld, 24 Kasım 1966 Saint-Malo, Ille-et-Vilaine, Fransa doğumlu oyuncu.

Sonsuzluk ve Bir Gün (1998), İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri (2003), Benim İçin Üzülme (2006), L'opération Corned-Beef (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Kasım 1966
Doğum Yeri: Saint-Malo, Ille-et-Vilaine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Ezabel Reno
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tiyatro Okulu
2022 56 Komedi Oyuncu 6.8 152
2020 Dram Oyuncu 5.6 7
2018 52 Dram Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 5.8 59

Minik Kuş
2014 48 Animasyon Oyuncu 5.5 1,876
2013 47 Oyuncu 6.1 62
2013 Suç Oyuncu 7.1 147

Tüm Arzularımız
2011 45 Dram Oyuncu 6.8 935
2010 44 Macera Oyuncu 5.2 1,025
2009 Suç Oyuncu 7.9 4,086

Metres
2007 41 Dram Oyuncu 6.2 3,767
2007 41 Oyuncu 5.6 14

Benim İçin Üzülme
2006 40 Dram Oyuncu 7.3 11,261
2005 39 Komedi Oyuncu 6.0 1,222

İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri
2003 37 Komedi Oyuncu 7.3 11,565
2001 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 23,026
2001 Aksiyon Oyuncu 5.5 38

Asker Koğuşu
2001 35 Dram Oyuncu 7.4 1,733
2000 34 Biyografi Oyuncu 6.8 1,307
1999 33 Dram Oyuncu 7.1 440

Sibirya Berberi
1998 32 Komedi Oyuncu 7.7 12,756

Sonsuzluk ve Bir Gün
1998 32 Dram Oyuncu 7.9 14,263
1998 32 Dram Oyuncu 5.2 27
1997 Komedi Oyuncu 4.0 390
1996 30 Oyuncu 5.3 21

Kusursuz Aşk
1996 30 Dram Oyuncu 6.2 544
1993 27 Biyografi Oyuncu 6.2 299
1992 Komedi Oyuncu 5.7 133
1991 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,006

Kaçaklar
1986 20 Komedi Oyuncu 7.0 7,794
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024