Giriş Kayıt
Francis Renaud

Francis Renaud (56)


Oyuncu

Francis Renaud, 27 Eylül 1967 Thionville, Moselle, Fransa doğumlu oyuncu.

MR 73 (2008), Mutantlar (2009), Satranç Kraliçesi (2009), Gözcü (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1967
Doğum Yeri: Thionville, Moselle, Fransa
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 55 Aksiyon Oyuncu    
2020 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 23
2018 51 Dram Oyuncu 7.0 20
2018 Dram Oyuncu 6.9 249
2016 Suç Oyuncu 5.6 115
2015 Suç Oyuncu 7.7 3,904
2015 Dram Oyuncu 7.1 1,484
2014 47 Dram Oyuncu 5.6 164

Dehşet Kasabası
2014 47 Korku Oyuncu 5.5 2,532
2013 Suç Oyuncu 6.7 141
2013 46 Dram Oyuncu 4.5 373

Gözcü
2012 45 Suç Oyuncu 5.7 2,911

Paris Gözaltında
2012 45 Gerilim Oyuncu 6.0 697

Bir Mafya Hikayesi
2011 44 Dram Oyuncu 6.9 8,776
2011 44 Dram Oyuncu 7.2 74
2011 44 Komedi Oyuncu 5.5 508
2009 Dram Oyuncu 8.4 1,703

Satranç Kraliçesi
2009 42 Dram Oyuncu 6.9 3,181

Mutantlar
2009 42 Dram Oyuncu 5.5 4,254
2009 42 Komedi Oyuncu 5.0 1,218
2009 Suç Oyuncu 7.9 4,086
2008 41 Suç Oyuncu 6.6 6,487

İkinci Nefes
2007 40 Suç Oyuncu 5.7 1,274
2007 40 Suç Oyuncu 5.4 2,972
2007 40 Dram Oyuncu 6.7 855
2007 40 Aksiyon Oyuncu 5.4 796
2006 Dram Oyuncu 7.6 40

Adaletin Merkezi
2004 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 18,198

Kıyamet Melekleri
2004 37 Gerilim Oyuncu 5.9 21,612

Kafamdaki Tüyler
2003 36 Oyuncu 6.3 195

Kod
2002 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,094
2002 35 Aksiyon Oyuncu 6.4 918
2000 Dram Oyuncu 5.7 108
1998 31 Dram Oyuncu 5.0 322

Kusursuz Aşk
1996 29 Dram Oyuncu 6.2 544

Herkes Kendi Kedisini Arar
1996 29 Komedi Oyuncu 6.9 3,585
1995 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu 6.1 67
1991 24 Komedi Oyuncu 5.9 425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024