Giriş Kayıt
Tommy Reilly

Tommy Reilly (81)


Müzisyen, Oyuncu

Thomas Rundle Reilly, 21 Ağustos 1919 Guelph, Ontario, Kanada doğumlu müzisyen, oyuncu.

The Sundowners (1960), Distant Voices, Still Lives (1988), The Night Digger (1971), Quackser Fortune Has a Cousin in the Bronx (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Tommy Reilly, 25 Eylül 2000 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Thomas Rundle Reilly
Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1919
Ölüm Tarihi: 25 Eylül 2000
Doğum Yeri: Guelph, Ontario, Kanada
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 69 Dram Müzik 7.5 3,202
1987 68 Dram Müzik 6.3 202
1984 65 Suç Müzik 6.1 118
1971 52 Dram Müzik 6.3 764
1970 51 Komedi Müzik 6.7 509
1968 49 Dram Müzik 5.7 603
1961 Dram Müzik 5.0 6
1960 41 Dram Müzik 7.1 3,506
1959 40 Belgesel Müzik 8.3 27

Aşık Katil
1953 34 Suç Müzik 6.0 132
1947 28 Suç Oyuncu 6.7 673
1940 21 Komedi Oyuncu 6.7 913
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019