Giriş Kayıt
Andrew Reid

Andrew Reid


Casting

Andrew Reid, casting.

Bir Amerikan Efsanesi (1993), Ates kuslari (1990), Aces: Iron Eagle III (1992), Tank Girl (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andy Reid | R. Andrew Reid
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Casting 5.3 28,342

Hız Sınırı
1994 Aksiyon Casting 5.5 12,173
1993 Aksiyon Çeşitli 7.8 116,197

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Casting 6.5 8,097
1993 Dram Çeşitli 6.6 1,603
1992 Aksiyon Casting 3.6 2,562

Ates kuslari
1990 Aksiyon Casting 4.7 5,522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019