Giriş Kayıt
Dirk Reichardt

Dirk Reichardt (59)


Müzisyen, Müzisyen

Dirk Reichardt, 09 Eylül 1964 doğumlu müzisyen, müzisyen.

Rabbit Without Ears (2007), Kızıl Baron (2008), Yalınayak (2005), Kızım ve Ben (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1964
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 50 Komedi Müzik
Müzik
6.6 7,187
2013 49 Komedi Müzik
Müzik
5.3 255
2013 49 Komedi Müzik 5.3 4,247

Kızım ve Ben
2011 47 Komedi Müzik 6.3 10,371
2009 45 Komedi Müzik 5.6 8,567
2008 44 Komedi Müzik 3.7 2,564

Kızıl Baron
2008 44 Aksiyon Müzik 6.3 13,193

Rabbit Without Ears
2007 43 Komedi Müzik 6.5 18,692

İkili Oyun
2006 42 Gerilim Müzik 6.1 3,393

Felaket Bulutu
2006 42 Dram Müzik 6.3 3,290

Yalınayak
2005 41 Komedi Müzik 7.1 11,232
2004 40 Komedi Müzik 6.9 1,095
2000 36 Komedi Müzik 5.8 584
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film