Giriş Kayıt
Simon Reeves

Simon Reeves


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Simon Reeves, kameraman, görüntü yönetmeni.

Personal Services (1987), (1986) Sid ve Nancy (1986), (1994) Yağmurdan Önce (1994), (1984) Kurtlar Sofrası (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Görüntü Yönetmeni 5.1 206

Yağmurdan Önce
1994 Dram Kameraman 8.0 12,927
1987 Dram Kameraman 6.3 202
1987 Komedi Kameraman 6.4 1,186
1986 Gerilim Kameraman 6.5 1,825

Sid ve Nancy
1986 Biyografi Kameraman 7.0 27,613

Kurtlar Sofrası
1984 Korku Kameraman 6.7 13,753
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,341) Mindhunter (1,732) The 100 (1,665) La casa de papel (1,525) Preacher (1,464) Legion (1,454) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,090) The Big Bang Theory (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019