Giriş Kayıt
Blair Reekie

Blair Reekie


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Blair Reekie, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Yapımcı 5.5 302
2011 Belgesel Yapımcı 8.1 935

Çılgın Dağ Eğlenceleri 2
2009 Komedi Yapımcı 3.1 367

Kupa Ası
2008 Dram Yapımcı 5.6 585

Çılgın Dağ Eğlenceleri
2008 Komedi Yapımcı 4.0 411
2007 Dram Yapımcı 4.4 170
2004 Yapımcı 7.5 555
1998 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 3,037
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019