Giriş Kayıt
Tom Reed

Tom Reed (59)


Senarist, Oyuncu

Tom Reed, 24 Aralık 1901 Shelton, Washington, ABD doğumlu senarist, oyuncu.

Morgue Sokağı Cinayetleri (1932), Waterloo Bridge (1931), The Spoilers (1942), Lonesome (1928) gibi yapımlarla biliniyor.

Tom Reed, 17 Ağustos 1961 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1901
Ölüm Tarihi: 17 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Shelton, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Thomas Reed
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 Dram Senarist 7.8 81
1954 53 Macera Senarist 6.4 1,305

Alaska Haydutları
1953 52 Aksiyon Senarist 5.8 225
1952 Komedi Senarist 7.4 217
1951 50 Senarist 5.8 428
1950 49 Aksiyon Senarist 5.9 92
1947 46 Gizem Senarist 6.7 497
1942 41 Dram Senarist 6.4 1,360
1942 41 Dram Senarist 6.7 3,034
1941 40 Komedi Oyuncu 7.0 4,542
1940 39 Dram Senarist 6.3 282
1940 39 Suç Senarist 5.8 424
1939 38 Dram Senarist 5.9 344
1937 36 Dram Senarist 6.5 2,063
1937 36 Dram Senarist 6.7 812
1936 35 Komedi Çeşitli 6.4 1,119

Frankeştayn'ın Gelini
1935 34 Korku Senarist 7.8 49,843
1935 34 Komedi Senarist 6.6 1,055
1933 32 Macera Senarist 6.3 148

Morgue Sokağı Cinayetleri
1932 31 Suç Senarist 6.3 4,663
1931 30 Dram Senarist 7.4 2,987
1931 30 Dram Senarist 6.2 1,376
1930 29 Komedi Senarist 7.3 15
1930 29 Suç Senarist 6.6 37
1929 28 Müzikal Senarist 6.2 419
1928 27 Romantik Senarist 6.2 33
1928 27 Komedi Senarist 7.8 2,377
1927 26 Dram Senarist 6.7 419

Operadaki Hayalet
1925 24 Korku Senarist 7.5 18,891
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023