Giriş Kayıt
Benjamin R. Reder

Benjamin R. Reder


Yapımcı

Benjamin R. Reder, yapımcı.

Too Old to Die Young (2019), (2017) The Marvelous Mrs. Maisel (2017), (2011) A Good Old Fashioned Orgy (2011), (2001) Melek Gözler (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ben Reder Esq. | Benjamin R. Reder Esq. | Benjamin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Çeşitli 7.4 3,454
2018 Dram Yapımcı 7.1 69
2017 Komedi Çeşitli 7.1 519
2017 Korku Çeşitli 6.7 3,825
2017 Komedi Çeşitli 6.2 293
2017 Komedi Çeşitli 6.7 392
2017 Komedi Çeşitli 8.8 46,512
2015 Komedi Çeşitli 5.5 287
2014 Komedi Çeşitli 7.8 853

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Çeşitli 7.3 557,264
2013 Komedi Çeşitli 7.0 2,667

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Çeşitli 5.5 216,712

Tetikçiler
2012 Aksiyon Çeşitli
7.4 504,006

Koruyucu
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 97,037

Kuzgun
2012 Suç Çeşitli 6.4 79,847

Aşk Yemini
2012 Dram Çeşitli 6.8 174,772
2012 Komedi Yapımcı 5.7 1,514

Karanlık Saat
2011 Aksiyon Çeşitli 4.9 55,293

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 42,979

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Çeşitli 4.9 209,911

Tereyağı
2011 Komedi Çeşitli 6.2 19,606
2011 Dram Çeşitli 5.6 72,943
2011 Komedi Çeşitli 6.1 19,938
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 5,082

Koğuş
2010 Korku Çeşitli 5.6 38,471

Siyah Kuğu
2010 Dram Çeşitli 8.0 653,821

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Çeşitli 7.0 273,071

B Planı
2010 Komedi Çeşitli 5.3 46,412

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Çeşitli 5.0 213,314
2010 Komedi Çeşitli 6.5 1,485

Aşk Mektupları
2010 Komedi Çeşitli 6.5 86,731

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Çeşitli 6.5 87,034

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Çeşitli 5.1 27,198

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Çeşitli 4.7 250,384
2009 Komedi Çeşitli 5.3 8,033

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Çeşitli 6.4 70,550
2009 Komedi Çeşitli 6.1 42,920
2009 Komedi Çeşitli 5.7 2,722
2008 Komedi Çeşitli 6.4 7,450

Alacakaranlık
2008 Dram Çeşitli 5.2 397,462

Skor Peşinde
2008 Macera Çeşitli 6.5 80,182

Bloom Kardeşler
2008 Macera Çeşitli 6.8 46,490

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 91,365

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Çeşitli 6.1 145,790

Cehennem Sürüşü
2008 Aksiyon Çeşitli 5.1 15,033

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Çeşitli 7.2 66,235
2007 Korku Çeşitli 5.9 29,763

Bebek Bakıcıları
2007 Dram 5.6 10,186

Görünmez
2007 Suç Çeşitli 6.2 33,575
2007 Komedi Çeşitli 5.5 2,153

Gözcü
2007 Suç Çeşitli 7.0 54,933

Satılık Çocuklar
2007 Suç Çeşitli 7.4 16,164
2007 Komedi Çeşitli 6.5 1,818

Benimle Dans Et
2006 Suç Çeşitli 6.5 104,927
2006 Komedi Çeşitli 5.4 2,925
2006 Dram Çeşitli 6.1 927

Asi Gençlik
2005 Suç Çeşitli 7.3 95,338

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Çeşitli 7.6 206,576

Dans ve Zerafet Okulu
2005 Komedi Çeşitli 6.6 2,689
2004 Komedi Çeşitli 6.3 7,553

Çılgın Dünürler
2003 Aksiyon Çeşitli 5.7 15,545

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Çeşitli 6.2 94,754

Alex Ve Emma
2003 Komedi Çeşitli 5.6 12,588

Çaylak
2003 Aksiyon Çeşitli 6.6 124,617

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Çeşitli 6.2 120,362

Vurgun
2001 Aksiyon Çeşitli 6.5 31,429
2001 Komedi Çeşitli 6.3 16,080

Melek Gözler
2001 Dram Çeşitli 5.6 21,391
2001 Aksiyon Çeşitli 6.0 41,938
2001 Dram Çeşitli 7.0 1,266
2001 Suç Çeşitli 5.9 6,101

Söz
2001 Dram Çeşitli 6.8 50,266

Yüzleşme
2000 Aksiyon Çeşitli 5.1 30,929
1997 Dram Çeşitli 4.8 3,691
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019