Giriş Kayıt
Hardy Rawls

Hardy Rawls (70)


Oyuncu

Hardy Rawls, 18 Kasım 1952 Florida, ABD doğumlu oyuncu.

The Adventures of Pete & Pete (1992), Munchies (1987), (1989) Bana Göz Kulak Ol (1989), (1987) The Quick and the Dead (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1952
Doğum Yeri: Florida, ABD
Takma İsmi: Bud
Burcu: Akrep
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 8.4 9,605

Korku Burnu
1991 39 Suç Çeşitli 7.3 199,535

Bana Göz Kulak Ol
1989 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 55,594
1987 35 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,443
1987 Komedi Oyuncu 3.8 1,555
1987 35 Western Oyuncu 6.9 2,255
1987 35 Komedi Oyuncu 4.0 1,708
1985 33 Aile Oyuncu 6.2 13,390

Yalnız Adam
1984 32 Komedi Oyuncu 6.2 7,398
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023