Giriş Kayıt
Jeff Rawle

Jeff Rawle (71)


Oyuncu, Senarist

Jeff Rawle, 20 Temmuz 1951 Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist.

Nina Marc ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Stephen Hawking's Universe (1997), (2005) Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005), (2020) Rebecca (2020), (2021) Around the World in 80 Days (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1951
Doğum Yeri: Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 70 Belgesel Oyuncu 7.6 46
2021 Macera Oyuncu 7.2 10,383
2020 69 Dram Oyuncu 6.0 43,236
2019 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 5,547
2018 67 Dram Oyuncu 6.5 5,041
2018 67 Dram Oyuncu 7.6 51

Korku Kayıtları
2017 66 Korku Oyuncu 5.1 8,838
2016 65 Gerilim Oyuncu 4.1 314
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 7,104
2013 Komedi Oyuncu 6.2 332
2011 60 Belgesel Oyuncu 8.5 39
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 908
2010 Fantastik Oyuncu 5.8 709
2007 Dram Oyuncu 7.4 6,290
2006 Aile Oyuncu 6.9 23

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 54 Macera Oyuncu 7.7 634,392
2004 Komedi Oyuncu 8.4 17,527
2003 52 Komedi Oyuncu 5.6 4,290
2002 Dram Oyuncu 8.3 16,892
2000 Dram Oyuncu 4.6 1,398
1999 Dram Oyuncu 5.8 2,204
1997 Belgesel Oyuncu 8.3 1,036
1997 Suç Oyuncu 7.9 34,621
1995 Dram Oyuncu 4.6 4,296
1995 44 Suç Senarist 7.0 3,677

Doktor ve Şeytanlar
1985 34 Korku Oyuncu 6.1 1,265
1984 Suç Oyuncu 6.7 3,791
1980 Dram Oyuncu 7.5 2,048
1979 28 Dram Oyuncu 5.8 255
1963 Macera Oyuncu 8.4 37,864
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023