Giriş Kayıt
Kevin Rapf

Kevin Rapf


Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Kameraman

Kevin Rapf, görüntü yönetmeni, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 3.8 211
2007 Komedi Yapımcı
Çeşitli
3.2 843
2006 Komedi Kameraman 6.1 552
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.0 327
2001 Aksiyon Çeşitli 4.3 451
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019