Giriş Kayıt
Mark Ram

Mark Ram (51)


Oyuncu

Mark Ram, 10 Eylül 1972 Groningen, Groningen, Hollanda doğumlu oyuncu.

"Unit 13" (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1972
Doğum Yeri: Groningen, Groningen, Hollanda
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 547
2006 Dram Oyuncu 7.4 714
2002 Dram Oyuncu 7.3 103
1995 Dram Oyuncu 7.6 78
1991 Komedi Oyuncu 6.6 396
1990 Dram Oyuncu 3.5 1,464
1990 Dram Oyuncu 6.5 133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film