Giriş Kayıt
Pawel Rakowski

Pawel Rakowski (57)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Pawel Rakowski, 06 Kasım 1952 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu.

Chopin. Pragnienie milosci (2002) yapımıyla biliniyor.

Pawel Rakowski, 13 Haziran 2010 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1952
Ölüm Tarihi: 13 Haziran 2010
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yapımcı 6.1 149
2008 56 Dram Yapımcı 4.8 51

Küçük Moskova
2008 56 Dram Yapımcı 6.7 761
1999 47 Komedi Yapımcı 6.0 828
1991 39 Yapım Yöneticisi 6.3 70
1988 36 Yapım Yöneticisi 7.1 36
1953 Dram Yapımcı
Oyuncu
9.0 23
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019