Giriş Kayıt
Brandon Quinn

Brandon Quinn


Oyuncu

Brandon Quinn, oyuncu.

Rachel Catudal ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Against the Wall (2011), Kill Speed (2010), Looking for Mr. Right (2014), Thirst (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,181
2020 Dram Oyuncu 6.9 10
2020 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,334
2020 Dram Oyuncu 7.3 23,811
2020 Aksiyon Oyuncu 6.4 128,612
2019 Romantik Oyuncu 6.6 530
2019 Dram Oyuncu 7.1 3,861
2019 Romantik Oyuncu 7.0 1,479
2018 Gerilim Oyuncu 4.2 200
2017 Suç Oyuncu 5.2 563
2014 Aile Oyuncu 5.6 1,076
2013 Dram Oyuncu 8.0 29,997
2011 Dram Oyuncu 7.1 1,912
2011 Komedi Oyuncu 5.6 8,158
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 16,318
2011 Dram Oyuncu 7.9 128,203
2010 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,971
2010 Dram Oyuncu 4.5 847
2008 Aksiyon Oyuncu 4.4 603
2008 Korku Oyuncu 3.1 962
2006 Dram Oyuncu 6.9 1,732
2004 Komedi Oyuncu 8.4 175,249

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 94,516
2001 Aile Oyuncu 7.2 572

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 87,487
1998 Dram Oyuncu 7.2 89,717
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023