Giriş Kayıt
Hugh Quarshie

Hugh Quarshie (69)


Oyuncu, Yönetmen

Hugh Antony Kobna Quarshie, 22 Aralık 1954 Accra, Ghana doğumlu oyuncu, yönetmen.

La chiesa (1989), Holby City (1999), Small Island (2009), Büyük Rift Vadisi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hugh Antony Kobna Quarshie
Doğum Tarihi: 22 Aralık 1954
Doğum Yeri: Accra, Ghana
Diğer Bir İsmi: Huge Quarshie
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kitap Kulübü: Yeni Bölüm
2023 69 Komedi Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 4.4 7
2022 68 Dram Oyuncu 6.1 371
2021 Suç Oyuncu 7.5 114

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları
2018 64 Macera Oyuncu 6.5 308,308

Kızıl Serçe
2018 64 Aksiyon Oyuncu 6.6 201,282
2017 Dram Oyuncu 5.9 1,815
2016 62 Suç Oyuncu 5.3 504
2012 Dram Oyuncu 7.2 721
2011 57 Dram Oyuncu 5.8 664

Büyük Rift Vadisi
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 660
2009 Belgesel Oyuncu 9.4 2,374
2009 55 Dram Oyuncu 7.5 1,578
2005 Macera Oyuncu 8.6 246,147
2004 Game-Show Oyuncu 6.1 1,878
2003 49 Dram Oyuncu 6.5 425
2003 Suç Oyuncu 6.7 202
2001 47 Macera Oyuncu 8.2 3,896
2000 46 Macera Oyuncu 5.9 5,586
2000 46 Aile Oyuncu 7.4 5,574

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 855,255

Cesaret Kanatları
1999 45 Aksiyon Oyuncu 4.3 17,399
1999 Dram Oyuncu
Yönetmen
5.8 2,614
1999 45 Macera Oyuncu 6.7 926
1997 Belgesel Oyuncu 7.8 18

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,674
1994 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,140

Gecedölü
1990 36 Fantastik Oyuncu 6.5 26,353
1989 35 Fantastik Oyuncu 6.2 8,853
1989 Aile Oyuncu 8.0 1,090
1986 Dram Oyuncu 6.1 3,684

İskoçyalı
1986 32 Macera Oyuncu 7.0 147,226

Dinosaur... Secret of the Lost Legend
1985 31 Aile Oyuncu 5.1 3,505
1980 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 9,393
1964 Belgesel Oyuncu 8.6 1,145
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024