Giriş Kayıt
Q-Tip

Q-Tip (54)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Johnathan Davis, 10 Nisan 1970 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest (2011), Prison Song (2001), Time Is Illmatic (2014), (2004) She Hate Me (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johnathan Davis
Doğum Tarihi: 10 Nisan 1970
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kamaal Fareed | Kamal | A Tribe Called Quest
Takma İsmi: Tip
Burcu: Koç
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 50 Komedi Oyuncu 7.5 822
2018 48 Belgesel Oyuncu 7.1 1,215
2016 46 Belgesel Oyuncu 8.4 6,445
2015 45 Belgesel Oyuncu 8.0 1,005
2014 44 Belgesel Oyuncu 7.0 3,333
2012 42 Belgesel Oyuncu 7.1 3,619
2011 41 Belgesel Oyuncu 7.6 4,072
2010 40 Biyografi Oyuncu 5.9 5,252

Aşkın Müziği
2008 38 Biyografi Oyuncu 7.0 23,095
2006 36 Belgesel Yapımcı 5.9 284
2004 34 Belgesel Oyuncu 6.9 1,073
2004 34 Belgesel Oyuncu 7.5 91
2004 34 Komedi Oyuncu 5.3 8,226
2003 33 Müzikal Oyuncu 3.6 416
2001 31 Suç Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.3 695
2000 30 Dram Oyuncu 6.3 1,921
2000 30 Belgesel Oyuncu 8.4 1,149
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,917
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276

Sadece Justice
1993 23 Dram Oyuncu 6.1 16,593
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024