Giriş Kayıt
Pyarelal Ramprasad Sharma

Pyarelal Ramprasad Sharma


Müzisyen, Müzisyen

Pyarelal Ramprasad Sharma, müzisyen, müzisyen.

Om Shanti Om (2007), Mr. India (1987), Agneepath (1990), Amar Akbar Anthony (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pyare Lal | Laxmikant-Pyarelal | Lakshmikant Pyare
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Müzik 7.1 777
2011 Aksiyon Müzik 7.2 7,571
2011 Aksiyon Müzik 5.6 3,692
2007 Aksiyon Müzik 6.6 35,591
2004 Aksiyon Müzik 4.5 625
1997 Komedi Müzik 6.7 2,096
1997 Aksiyon Müzik 4.7 140
1996 Dram Müzik 5.7 373
1995 Müzikal Müzik 4.1 181
1995 Aksiyon Müzik 4.8 2,285
1993 Romantik Müzik 4.7 93
1993 Aksiyon Müzik 6.6 1,639
1993 Aksiyon Müzik 6.3 528
1993 Aksiyon Müzik 4.9 763
1993 Aksiyon Müzik 6.0 491
1993 Müzik 5.3 256
1993 Aksiyon Müzik 7.2 2,645
1993 Aksiyon Müzik 4.0 121
1992 Müzik 4.9 35
1992 Dram Müzik 5.3 120
1992 Müzik 5.5 86
1992 Aksiyon Müzik 5.3 187
1992 Aksiyon Müzik 6.9 1,646
1991 Dram Müzik 4.8 24
1991 Dram Müzik 5.6 58
1991 Aksiyon Müzik 5.1 363
1991 Aksiyon Müzik 6.8 1,073
1991 Macera Müzik 5.2 1,050
1991 Aksiyon Müzik 5.0 204
1991 Aksiyon Müzik 6.9 2,354
1991 Aksiyon Müzik 5.6 343
1990 Dram Müzik 5.5 473
1990 Aksiyon Müzik 6.3 106
1990 Müzik 5.0 141
1990 Fantastik Müzik 5.7 247
1990 Aksiyon Müzik 5.1 142
1990 Aksiyon Müzik 7.7 7,617
1990 Aksiyon Müzik 5.3 154
1990 Müzik 3.3 19
1989 Aksiyon Müzik 6.7 1,262
1989 Aksiyon Müzik 4.8 101
1989 Aksiyon Müzik 5.0 27
1989 Müzik 5.6 64
1989 Aksiyon Müzik 6.6 163
1989 Dram Müzik 5.7 6
1989 Müzik 5.8 41
1989 Müzik 5.3 89
1989 Aksiyon Müzik 5.2 51
1989 Aksiyon Müzik 6.8 1,959
1989 Dram Müzik 5.2 243
1989 Aksiyon Müzik 6.0 236
1988 Romantik Müzik 7.0 1,680
1988 Aksiyon Müzik 6.6 482
1988 Müzik 5.8 27
1988 Komedi Müzik 5.9 710
1988 Aksiyon Müzik 4.5 181
1988 Müzik 5.5 53
1988 Dram Müzik 5.3 18
1987 Müzik 4.9 23
1987 Aksiyon Müzik 6.9 55
1987 Aksiyon Müzik 7.8 12,430
1987 Müzik 7.0 134

Aşk Hediyesi
1987 Romantik Müzik 6.4 70
1987 Aksiyon Müzik 6.1 173
1987 Müzik 5.6 25
1987 Aksiyon Müzik 6.2 92
1987 Dram Müzik 6.5 88
1987 Müzik 5.5 19
1986 Müzik 4.3 33
1986 Müzikal Müzik 7.5 813
1986 Aile Müzik 5.0 42
1986 Aksiyon Müzik 7.3 1,614
1986 Aksiyon Müzik 7.1 1,077
1986 Dram Müzik 5.8 39
1986 Dram Müzik 5.6 83
1986 Dram Müzik 6.4 72
1986 Fantastik Müzik 6.6 663
1986 Müzik 4.3 29
1985 Dram Müzik 7.3 942
1985 Romantik Müzik 6.4 24
1985 Müzik 5.5 28
1985 Romantik Müzik 5.2 17
1984 Romantik Müzik 6.2 30
1984 Dram Müzik 7.0 311
1984 Dram Müzik 6.4 35
1984 Aksiyon Müzik 6.5 56
1984 Aksiyon Müzik 5.9 216
1984 Müzik 3.8 33
1983 Dram Müzik 6.7 1,753
1983 Komedi Müzik 7.6 991
1983 Dram Müzik 6.2 59
1983 Aile Müzik 7.1 467
1983 Aksiyon Müzik 6.1 572
1983 Müzikal Müzik 6.7 695
1982 Dram Müzik 5.4 37
1982 Dram Müzik 7.2 738
1982 Dram Müzik 5.4 26
1982 Aksiyon Müzik 6.0 479
1982 Müzik 7.3 67
1982 Müzik 7.1 58
1982 Aksiyon Müzik 6.4 53
1982 Dram Müzik 6.8 116
1981 Aksiyon Müzik 6.1 32
1981 Komedi Müzik 7.5 945
1981 Aksiyon Müzik 7.1 1,302
1981 Aksiyon Müzik 7.2 733
1981 Romantik Müzik 6.7 91
1980 Aksiyon Müzik 6.7 810
1980 Dram Müzik 6.8 120
1980 Aksiyon Müzik 7.5 1,847
1980 Dram Müzik 5.2 30
1980 Aksiyon Müzik 5.3 24
1980 Dram Müzik 5.3 172
1980 Romantik Müzik 6.2 22
1980 Müzik 5.7 29
1979 Aksiyon Müzik 5.9 65
1979 Aksiyon Müzik 6.8 878
1979 Aksiyon Müzik 5.8 38
1978 Dram Müzik 7.1 855
1978 Müzik 6.4 24
1977 Romantik Müzik 5.5 76
1977 Aksiyon Müzik 6.9 798
1977 Romantik Müzik 6.9 65
1977 Aksiyon Müzik 7.5 6,103
1977 Aksiyon Müzik 5.7 148
1977 Romantik Müzik 6.0 157
1977 Aksiyon Müzik 6.7 571
1976 Aksiyon Müzik 6.6 148
1976 Aksiyon Müzik 6.1 94
1976 Fantastik Müzik 6.2 365
1976 Dram Müzik 6.5 75
1975 Aksiyon Müzik 7.3 234
1975 Dram Müzik 6.5 36
1975 Aksiyon Müzik 6.6 130
1975 Aksiyon Müzik 6.2 25
1974 Dram Müzik 7.1 573
1974 Aile Müzik 6.9 352
1974 Müzikal Müzik 6.6 51
1974 Dram Müzik 7.0 127
1974 Dram Müzik 6.9 187
1974 Dram Müzik 6.9 615
1973 Romantik Müzik 7.1 1,474
1973 Aksiyon Müzik 5.6 104
1973 Aksiyon Müzik 7.2 38
1973 Müzikal Müzik 7.1 364
1972 Dram Müzik 6.8 165
1972 Romantik Müzik 6.1 80
1972 Aksiyon Müzik 5.9 68
1972 Dram Müzik 7.3 287
1971 Aile Müzik 7.3 52
1971 Dram Müzik 6.9 974
1971 Dram Müzik 7.0 158
1971 Dram Müzik 5.1 27
1971 Komedi Müzik 6.6 68
1971 Aksiyon Müzik 7.2 255
1971 Müzikal Müzik 7.0 105
1971 Aksiyon Müzik 7.0 39
1970 Aile Müzik 7.1 168
1970 Dram Müzik 6.8 53
1970 Aile Müzik 7.2 275
1970 Müzik 7.2 59
1969 Aile Müzik 6.9 66
1969 Aksiyon Müzik 6.2 28
1969 Dram Müzik 7.4 49
1969 Aksiyon Müzik 6.7 87
1969 Romantik Müzik 5.7 39
1969 Dram Müzik 8.3 587
1969 Dram Müzik 6.9 41
1969 Dram Müzik 7.0 216
1968 Müzikal Müzik 7.0 61
1968 Dram Müzik 6.9 39
1967 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 82
1967 Dram Müzik 6.9 129
1966 Komedi Müzik 7.1 139
1966 Müzikal Müzik 7.1 81
1965 Müzikal Müzik 7.1 243
1965 Aksiyon Müzik 6.8 40
1964 Komedi Müzik 7.2 74
1963 Romantik Müzik 6.3 91
1960 Müzikal Müzik 7.5 174
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,767) The 100 (1,667) 13 Reasons Why (1,208) Yellowstone (1,175) Fear the Walking Dead (1,138) Preacher (1,103) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,075) Legion (1,005) Mindhunter (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019