Giriş Kayıt
Robert Pulcini

Robert Pulcini (59)


Yönetmen, Editör, Senarist, Yapımcı

Robert Pulcini, 24 Ağustos 1964 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, editör, senarist, yapımcı.

Dadım Aşık (2007), Görkemli Hayatım (2003), Neredeyse Mükemmel (2012), 10,000 Saints (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1964
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 10,460
2022 Macera Yönetmen 7.5 1,630
2022 Biyografi Yönetmen 7.0 1,837
2021 Komedi Yönetmen 8.1 138,113

Her Şey Yok Olur
2021 57 Dram Yönetmen
Senarist
5.3 5,708
2018 Dram Yönetmen 8.8 278,181
2015 51 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
5.9 6,027
2014 50 Belgesel 7.1 3,556
2013 49 Belgesel Oyuncu 8.2 294

Neredeyse Mükemmel
2012 48 Komedi Editör
Yönetmen
5.7 16,076
2011 47 Dram Yönetmen
Editör
6.5 4,020

Kavalye
2010 46 Komedi Yapımcı
Editör
Yönetmen
Senarist
5.8 5,413

Dadım Aşık
2007 43 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
6.2 64,326

Görkemli Hayatım
2003 39 Biyografi Senarist
Editör
Oyuncu
Yönetmen
7.4 52,543
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film