Giriş Kayıt
Dennis Price

Dennis Price (58)


Oyuncu

Dennistoun Franklyn John Rose-Price, 23 Haziran 1915 Twyford, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Yumuşak Kalpler (1949), Victim (1961), A Canterbury Tale (1944), Tunes of Glory (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Dennis Price, 06 Ekim 1973 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Dennistoun Franklyn John Rose-Price
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1915
Ölüm Tarihi: 06 Ekim 1973
Doğum Yeri: Twyford, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Denis Price | Mr. Dennis Price | Price
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Dram Oyuncu 4.8 229

Kanli oyun
1973 58 Komedi Oyuncu 7.1 11,381

İnsan Kasabı
1973 58 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 1,664

Şeytan Öldür Dedi
1972 57 Korku Oyuncu 5.6 1,787
1972 57 Korku Oyuncu 5.0 778
1972 57 Komedi Oyuncu 5.6 865

Dracula Frankenstein’a Karşı
1972 57 Korku Oyuncu 4.1 758

Ucuz Romanlar Yazarı
1972 57 Komedi Oyuncu 5.9 2,650
1971 56 Korku Oyuncu 6.6 5,860

Lesbian Vampires
1971 56 Korku Oyuncu 5.4 4,820
1970 55 Komedi Oyuncu 6.9 687
1970 55 Komedi Oyuncu 5.8 2,729
1969 54 Korku Oyuncu 4.7 1,164

Para Babası
1969 54 Komedi Oyuncu 5.8 3,646

Kürklü Venüs
1969 54 Fantastik Oyuncu 5.6 2,064
1967 52 Macera Oyuncu 5.2 855
1965 50 Macera Oyuncu 6.5 2,146
1965 50 Suç Oyuncu 6.6 4,932
1964 49 Korku Oyuncu 5.8 2,026
1964 49 Dram Oyuncu 6.9 257
1964 49 Komedi Oyuncu 7.1 97
1964 49 Komedi Oyuncu 7.1 5,855
1963 48 Komedi Oyuncu 6.7 2,030

Ask Mücadelesi
1963 48 Dram Oyuncu 6.3 3,937
1963 48 Komedi Oyuncu 5.9 155
1963 48 Komedi Oyuncu 5.7 685
1962 47 Komedi Oyuncu 5.9 250
1962 47 Dram Oyuncu 5.6 230
1962 47 Komedi Oyuncu 6.6 112
1961 46 Komedi Oyuncu 6.3 388
1961 46 Komedi Oyuncu 6.3 965
1961 46 Suç Oyuncu 7.7 6,393
1961 46 Oyuncu 6.8 619
1961 46 Komedi Oyuncu 6.8 1,160
1961 46 Komedi Oyuncu 5.6 247
1960 45 Suç Oyuncu 6.2 220

Milyonerler
1960 45 Komedi Oyuncu 5.4 1,903
1960 45 Dram Oyuncu 7.5 4,240
1960 45 Komedi Oyuncu 7.3 3,641
1959 44 Komedi Oyuncu 5.6 163
1959 44 Komedi Oyuncu 7.1 4,129
1959 44 Dram Oyuncu 6.8 694

Çıplak Gerçek
1957 42 Komedi Oyuncu 6.8 1,941
1957 42 Suç Oyuncu 6.8 740
1956 41 Oyuncu 5.1 202
1956 41 Müzikal Oyuncu 5.7 102
1956 41 Komedi Oyuncu 6.4 854
1955 40 Müzikal Oyuncu 6.0 418
1953 38 Dram Oyuncu 5.2 188
1953 38 Dram Oyuncu 6.7 384

Unutulmayan Şarkı
1952 37 Komedi Oyuncu 5.3 114
1951 36 Oyuncu 5.4 141

Sinema Dünyasi
1951 36 Biyografi Oyuncu 7.0 1,338
1951 36 Komedi Oyuncu 5.9 380

Unutulmaz Kadın
1951 36 Dram Oyuncu 7.0 972
1950 35 Suç Oyuncu 6.3 248
1950 Dram Oyuncu 8.1 164
1949 34 Oyuncu 5.3 207

Yumuşak Kalpler
1949 34 Komedi Oyuncu 8.0 37,953
1948 33 Suç Oyuncu 6.5 435

Yakut Gözlü Kız
1947 32 Macera Oyuncu 6.4 347
1947 32 Macera Oyuncu 6.6 508
1947 32 Suç Oyuncu 6.9 985
1946 31 Müzikal Oyuncu 6.0 222
1945 30 Dram Oyuncu 6.2 884
1944 29 Komedi Oyuncu 7.4 6,027
1926 11 Dram Oyuncu 6.6 914
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023