Giriş Kayıt
Alessandro Preziosi

Alessandro Preziosi (51)


Oyuncu

Alessandro Preziosi, 19 Nisan 1973 Naples, Campania, İtalya doğumlu oyuncu.

Serseri Mayınlar (2010), Tarlakuşları Çiftliği (2007), Elisa di Rivombrosa (2003), Passione sinistra (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1973
Doğum Yeri: Naples, Campania, İtalya
Burcu: Koç
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 7.1 33
2023 Dram Oyuncu    
2022 49 Komedi Oyuncu 5.0 5
2021 48 Dram Oyuncu 6.5 23
2019 Dram Oyuncu 6.2 162
2018 45 Oyuncu 6.3 241
2017 44 Komedi Oyuncu 4.8 298
2017 44 Macera Oyuncu 5.1 1,040
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 22,384
2015 Dram Oyuncu 5.7 47
2014 Dram Oyuncu 7.4 23
2013 40 Komedi Oyuncu 5.2 659
2012 39 Dram Oyuncu 5.4 171
2011 38 Komedi Oyuncu 5.4 1,737
2010 37 Komedi Oyuncu 5.7 2,478

Serseri Mayınlar
2010 37 Komedi Oyuncu 7.2 13,405
2010 37 Biyografi Oyuncu 6.8 433
2008 Dram Oyuncu 7.3 304
2008 35 Dram Oyuncu 5.6 169

Tarlakuşları Çiftliği
2007 34 Dram Oyuncu 6.5 2,330
2007 Dram Oyuncu 6.2 394

Vanilya Ve Çikolata
2004 31 Dram Oyuncu 6.1 429
2003 Dram Oyuncu 7.6 932
1999 Oyuncu 6.4 85
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film