Giriş Kayıt
Carrie Preston

Carrie Preston


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Editör

Carrie Preston, oyuncu, yapımcı, yönetmen, editör.

1998 yılının Eylül ayında Michael Emerson ile evlendi.

The Holdovers (2023), 5 Flights Up (2014), Claws (2017), Crowded (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Suç Oyuncu 7.2 119
2023 Komedi Oyuncu 8.0 110,991
2022 Komedi Oyuncu 5.5 1,442
2022 Korku Oyuncu 3.7 7,649
2022 Gerilim Oyuncu 3.7 9
2021 Suç Oyuncu 7.6 17,414
2020 Dram Oyuncu 6.1 548
2018 Komedi Oyuncu 4.2 1,871
2017 Dram Oyuncu 6.5 366

Kemiklerine Kadar
2017 Dram Oyuncu 6.8 55,328
2017 Dram Oyuncu 6.3 1,112
2017 Komedi Oyuncu 7.5 7,128
2017 Suç Oyuncu 8.3 32,906
2017 Dram Oyuncu 7.5 3,399
2016 Komedi Oyuncu 5.9 83
2016 Dram Oyuncu 5.6 3,874
2016 Komedi Oyuncu 6.4 2,105
2015 Komedi Oyuncu 7.2 3,237
2014 Dram Oyuncu 6.2 11,282
2013 Dram Oyuncu 6.1 1,101
2013 Oyuncu 6.9 402
2013 Komedi Oyuncu 6.2 139

Kim Korkar Vajina Wolf'tan?
2013 Oyuncu 5.3 232
2013 Suç Oyuncu 7.4 91,937
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 523
2012 Komedi Yapımcı
Yönetmen
3.9 733
2011 Dram Oyuncu 6.2 189

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 190,982

Bir Çanta Dolusu Şapşal
2011 Komedi Oyuncu 6.6 3,143
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 92
2010 Dram Oyuncu 5.4 2,391
2009 Suç Oyuncu 8.4 83,572

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.1 52,369
2009 Dram Oyuncu 7.0 2,948
2009 Dram Oyuncu 7.6 1,277

Şüphe
2008 Dram Oyuncu 7.5 136,592

Barselona, Barselona
2008 Dram Oyuncu 7.1 270,192
2008 Dram Oyuncu 7.9 261,404
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 416

Tabu
2007 Dram Oyuncu 6.9 12,081

Transamerika
2005 Macera Oyuncu 7.4 42,458
2005 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Editör
5.1 325

Stepford Kadınları
2004 Komedi Oyuncu 5.3 70,234
2004 Komedi Oyuncu 6.6 958
2001 Suç Oyuncu 7.6 28,116

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Oyuncu 6.7 59,731

Beşik Sallanacak
1999 Dram Oyuncu 6.8 9,568

Aşk Üçgeni
1999 Dram Oyuncu 5.5 810
1999 Dram Oyuncu 5.9 2,755
1998 Dram Oyuncu 6.5 417

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 78,148

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Oyuncu 5.8 12,208

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 156,775
1981 News Oyuncu 3.6 2,811
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film