Giriş Kayıt
Milly Preece

Milly Preece


Yapımcı

Milly Preece, yapımcı.

Prime Suspect 2 (1992), Prime Suspect 3 (1993), Prime Suspect: The Lost Child (1995), Prime Suspect: Inner Circles (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Çeşitli 8.1 4,828
1995 Dram Çeşitli 7.7 1,883
1995 Dram Çeşitli 7.8 2,126
1995 Komedi Çeşitli 7.7 93
1993 Suç Çeşitli 8.2 2,736
1992 Suç Çeşitli 8.1 2,868
1984 Dram Yapımcı 8.3 1,763
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019