Giriş Kayıt
Ron Prather

Ron Prather


Oyuncu

Ron Prather, oyuncu.

(2016) Hesaplaşma (2016), (2012) Arthur Newman (2012), (2007) Hounddog (2007), (1975) Return to Macon County (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 5.0 55

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 490,950

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 299,475

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 184,394
2013 Dram Oyuncu 4.9 539
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 96,854
2012 Komedi Oyuncu 5.6 7,486
2012 Dram Oyuncu 5.7 708
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 360
2010 Dram Oyuncu 6.5 596
2008 Suç Oyuncu 5.7 390
2007 Dram Oyuncu 6.2 6,334
2006 Dram Oyuncu 7.2 10,145
2004 Biyografi Oyuncu 6.7 1,656
2002 Gerilim Oyuncu 4.7 736
1976 Korku Oyuncu 4.4 785
1975 Dram Oyuncu 5.5 829
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023