Giriş Kayıt
Prakash Raj

Prakash Raj (58)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Prakash Raj, 26 Mart 1964 Udipi, Karnataka, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Jai Bhim (2021), Pushpa Raj (2021), Major (2022), Anniyan (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1964
Doğum Yeri: Udipi, Karnataka, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Prakashraj | Prakash Raaj
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,869
2023 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,681
2022 58 Dram Oyuncu    
2022 58 Komedi Oyuncu 8.3 2,063
2022 58 Aksiyon Oyuncu 6.0 888
2022 58 Dram Oyuncu    
2022 58 Aksiyon Oyuncu 8.8 94,420
2022 58 Aksiyon Oyuncu 6.8 15,893
2022 58 Aksiyon Oyuncu 8.2 29,404
2022 58 Dram Oyuncu    
2022 58 Aksiyon Oyuncu    
2021 57 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,480
2021 57 Dram Oyuncu 9.5 139,911
2021 57 Aksiyon Oyuncu 7.6 77,551
2021 57 Aksiyon Oyuncu 7.0 12,003
2021 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,589
2021 57 Dram Oyuncu 3.0 178
2020 56 Dram Oyuncu 8.2 3,192
2020 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,597
2019 55 Suç Yapımcı 6.4 431
2019 55 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,349
2019 55 Aksiyon Oyuncu 7.2 8,836
2019 55 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,153
2019 55 Korku Oyuncu 6.8 2,200
2019 55 Biyografi Oyuncu 5.9 2,078
2018 54 Komedi Oyuncu 7.1 2,784
2018 54 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,506
2018 54 Dram Oyuncu 6.1 1,293
2018 54 Biyografi Oyuncu 5.7 78
2018 54 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,790
2018 54 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,860
2018 54 Aksiyon Oyuncu 8.2 25,472
2018 54 Aksiyon Oyuncu 4.0 615
2017 53 Aksiyon Oyuncu 5.1 830
2017 53 Aksiyon Oyuncu 4.9 9,797
2017 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 872
2017 53 Komedi Oyuncu 6.0 2,996
2017 53 Dram Oyuncu 7.8 4,053
2017 53 Dram Oyuncu 4.7 599
2017 53 Romantik Oyuncu 5.1 117
2017 53 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,208
2016 52 Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
6.8 148
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,668
2016 52 Gerilim Oyuncu 5.1 2,295
2016 52 Komedi Oyuncu 6.9 1,239
2016 52 Dram Oyuncu 8.0 5,432
2016 52 Romantik Oyuncu 6.3 767
2016 52 Komedi Oyuncu 4.7 301
2016 52 Komedi Oyuncu 5.7 546
2015 51 Aksiyon Oyuncu 5.7 833
2015 51 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,226
2015 51 Aksiyon Oyuncu 5.1 556
2015 51 Aksiyon Oyuncu 6.3 813
2015 51 Aksiyon Oyuncu 3.4 425
2015 51 Romantik Oyuncu 7.4 6,206
2015 51 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,792
2015 51 Oyuncu 6.0 327
2015 51 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,139
2015 51 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,414
2014 50 Dram Oyuncu 5.9 370
2014 50 Dram Oyuncu 5.7 2,468
2014 50 Dram Oyuncu 6.7 652
2014 50 Komedi Oyuncu 4.5 8,914
2014 50 Komedi Oyuncu 4.5 629
2014 50 Dram Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.2 164
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.4 773
2014 50 Aksiyon Oyuncu 5.2 9,962
2014 50 Aksiyon Oyuncu 7.2 11,964
2014 50 Aksiyon Oyuncu 5.3 844
2013 49 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,378
2013 49 Dram Oyuncu 2.8 626
2013 49 Biyografi Oyuncu 8.2 69,124
2013 49 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,357
2013 49 Oyuncu 3.3 2,742
2013 49 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.7 160
2013 49 Gerilim Oyuncu 6.4 583
2013 49 Aksiyon Oyuncu 5.0 401
2013 49 Suç Oyuncu 5.1 126
2013 49 Komedi Oyuncu 7.5 6,401
2013 49 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,523
2012 48 Aksiyon Oyuncu 4.8 19,030
2012 48 Aksiyon Oyuncu 5.3 693
2012 48 Dram Oyuncu 5.7 2,969
2012 48 Aksiyon Oyuncu 7.2 10,985
2011 47 Dram Oyuncu 6.6 379
2011 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,697
2011 47 Aksiyon Oyuncu 7.4 13,658
2011 47 Aksiyon Oyuncu 6.8 17,545
2011 47 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,276
2011 47 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,958
2011 47 Dram Oyuncu 3.9 519
2011 47 Romantik Oyuncu 5.0 825
2011 47 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,837
2011 47 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,001
2011 47 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,860
2011 47 Gerilim Oyuncu 3.6 227
2011 47 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,086
2011 47 Komedi Oyuncu 4.7 857
2011 47 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,136
2010 46 Dram Oyuncu 6.6 3,637
2010 46 Aksiyon Oyuncu 6.4 806
2010 46 Romantik Oyuncu 7.1 4,421
2010 46 Aksiyon Oyuncu 7.6 9,465
2010 46 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,248
2010 46 Aksiyon Oyuncu
6.0 610
2010 46 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.8 159
2010 46 Romantik Oyuncu 5.5 477
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.6 24,750
2009 45 Aile Oyuncu 6.2 470
2009 45 Komedi Oyuncu 6.9 111
2009 45 Romantik Oyuncu 7.0 1,195
2009 45 Aksiyon Oyuncu 3.6 4,285
2009 45 Aksiyon Oyuncu 4.9 405
2008 44 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.6 1,458
2008 44 Romantik Oyuncu 6.8 641
2008 44 Oyuncu 8.1 695
2008 44 Macera Oyuncu 7.1 1,465
2008 44 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,000
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,213
2008 44 Komedi Oyuncu 7.5 1,776
2008 44 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,280
2008 44 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,037
2007 43 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,032
2007 43 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,214
2007 43 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,127
2007 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 754
2007 43 Aksiyon Oyuncu 7.5 13,005
2006 42 Romantik Yapımcı
Oyuncu
5.4 43
2006 42 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,822
2006 42 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,435
2006 42 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,831
2006 42 Dram Oyuncu 8.2 9,670
2006 42 Aksiyon Oyuncu 7.7 4,393
2006 42 Aksiyon Oyuncu 8.0 14,844
2005 41 Komedi Yapımcı 7.2 410
2005 41 Dram Oyuncu 5.6 276
2005 41 Aksiyon Oyuncu 8.2 13,838
2005 41 Aksiyon Oyuncu 8.3 19,179
2005 41 Aksiyon Oyuncu 2.2 229
2005 41 Dram Oyuncu 5.7 1,411
2005 41 Dram Oyuncu 5.8 303
2005 41 Romantik Oyuncu 7.8 3,449
2004 40 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,531
2004 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,894
2004 40 Dram Oyuncu 7.4 16,113
2004 40 Romantik Oyuncu 7.2 1,749
2004 40 Aksiyon Oyuncu 8.1 15,187
2004 40 Aksiyon Oyuncu 5.5 42
2003 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 427
2003 39 Dram Oyuncu 4.6 725
2003 39 Aksiyon Oyuncu 8.0 9,799
2002 38 Oyuncu 7.5 820
2002 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 5,053
2002 38 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,642
2002 38 Dram Oyuncu 8.4 8,716
2001 37 Dram Oyuncu 7.8 4,160
2001 37 Müzikal Oyuncu 8.8 4,991
2000 36 Romantik Oyuncu 7.3 2,013
1999 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,984
1999 35 Aksiyon Oyuncu 8.2 7,237
1997 33 Dram Oyuncu 8.4 6,334
1995 31 Dram Oyuncu 8.1 12,980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023