Giriş Kayıt
Shane Powers

Shane Powers (53)


Oyuncu

Shane Powers, 28 Kasım 1970 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu.

Luster (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Kasım 1970
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 45 Belgesel Oyuncu 7.2 349
2002 32 Aksiyon Oyuncu 5.6 260
2002 32 Komedi Oyuncu 5.3 1,223
2000 Macera Oyuncu 7.5 27,581
1996 Komedi Oyuncu 7.8 55,944
1995 Aksiyon Oyuncu 4.6 422
1995 25 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film