Giriş Kayıt
Pere Ponce

Pere Ponce (59)


Oyuncu

Pere Ponce Alifonso, 14 Ekim 1964 Tortosa, Tarragona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Merlí (2015), Días de fútbol (2003), El sustituto (2021), (2012) Pamuk Prenses (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Pere Ponce Alifonso
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1964
Doğum Yeri: Tortosa, Tarragona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Pere Josep Ponce
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 629
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 553
2019 Dram Oyuncu 7.2 622
2018 Dram Oyuncu 7.6 838
2015 Komedi Oyuncu 8.6 9,876
2012 48 Oyuncu 5.5 280

Pamuk Prenses
2012 48 Dram Oyuncu 7.5 11,629
2011 Tarihi Oyuncu 8.3 2,516
2011 47 Animasyon Oyuncu 4.3 750

Ne İstersen
2010 46 Dram 6.4 568
2003 39 Komedi Oyuncu 6.2 3,006
2001 37 Oyuncu 6.4 63
2001 Oyuncu 7.4 1,605
2001 37 Komedi Oyuncu 5.1 371
2000 Dram Oyuncu 7.0 23
1999 35 Komedi Oyuncu 5.5 99
1995 31 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 250
1995 31 Komedi Oyuncu 6.2 271
1994 30 Komedi Oyuncu 7.0 6,640
1992 28 Komedi Oyuncu 6.0 380
1991 News Oyuncu 7.0 335
1987 23 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024