Giriş Kayıt
Ryan Polito

Ryan Polito


Yönetmen, Editör

Ryan Polito, yönetmen, editör.

John Mulaney: New in Town (2012), Daniel Sloss: Live Shows (2018), Amy Schumer: Mostly Sex Stuff (2012), Bert Kreischer: The Machine (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Yönetmen 6.2 5
2022 Belgesel Yönetmen    
2022 Belgesel Yönetmen    
2022 Belgesel Yönetmen    
2022 Belgesel Yönetmen 5.3 28
2019 Komedi Yönetmen 7.0 201
2019 Komedi Yönetmen 6.5 24
2018 Komedi Yönetmen 7.0 2,132
2018 Komedi Yönetmen 8.5 4,084
2017 Belgesel Yönetmen 6.3 1,240
2016 Komedi Yönetmen 7.6 2,087
2016 Komedi Yönetmen 5.1 274
2016 Komedi Yönetmen 7.0 438
2015 Belgesel Yönetmen 7.7 472
2014 Talk-Show Yönetmen 7.2 169
2013 Komedi Yönetmen 7.4 1,393
2013 Belgesel Yönetmen 7.9 1,534
2012 Komedi Yönetmen 6.1 3,376
2012 Belgesel Yönetmen 7.0 597
2012 Belgesel Yönetmen 8.2 7,403
2012 Komedi Yönetmen 5.8 103
2011 Müzik Yönetmen 6.4 22
2011 Belgesel Yönetmen 4.3 2,377
2010 Komedi Yönetmen 5.2 177
2008 Müzik Editör
Yönetmen
6.9 1,224
2005 Müzik Editör 6.2 1,197
2004 Belgesel Editör 8.0 5,686
2004 Müzik Editör 6.7 1,390
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024