Giriş Kayıt
Laura Poitras

Laura Poitras (60)


Yapımcı, Yönetmen, Görüntü Yönetmeni

Laura Poitras, 02 Şubat 1964 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, görüntü yönetmeni.

Citizenfour (2014), Hayatın Tüm Acıları ve Güzellikleri (2022), Risk (2016), A Night at the Garden (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1964
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatın Tüm Acıları ve Güzellikleri
2022 58 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.5 6,559
2022 58 Belgesel Yapımcı 8.2 14
2021 57 Gizem Yönetmen
Yapımcı
6.0 60
2019 55 Belgesel Yapımcı 5.5 1,577
2019 55 Belgesel Yapımcı 5.5 366
2018 54 Belgesel Yapımcı 7.7 1,346
2018 54 Belgesel Yapımcı 7.1 1,703
2018 54 Belgesel Yapımcı 6.4 2,112
2018 54 Belgesel Yapımcı 7.4 694
2018 54 Belgesel Yapımcı 6.7 145

Kimse Konuşmasın: Özgür Basın Yargılanıyor
2017 53 Belgesel Yapımcı
6.5 4,377
2017 53 Belgesel Yapımcı 6.4 4,091
2017 53 Kısa Metraj Yapımcı 6.6 1,582
2016 52 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Editör
Sesler
6.3 2,352
2016 52 Belgesel Yönetmen 6.8 138
2016 52 Belgesel Yapımcı 7.0 68
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,838
2014 50 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Sesler
Yönetmen
Oyuncu
8.0 57,712
2014 50 Belgesel Yapımcı 7.3 908

Meydan
2013 49 Belgesel 8.0 9,379
2013 49 Belgesel Yapımcı 7.4 120
2012 48 Belgesel 7.6 22
2011 47 Belgesel Yapımcı 7.4 399
2011 47 Belgesel 7.6 955
2010 46 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
7.2 948
2009 45 Belgesel Sesler
Görüntü Yönetmeni
4.5 62
2009 45 Belgesel 7.3 158
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024