Giriş Kayıt
Olaf Ploetz

Olaf Ploetz


Oyuncu

Olaf Ploetz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aksiyon Oyuncu 5.5 561
1995 Dram Oyuncu 5.4 576
1994 Dram Oyuncu 2.7 285
1991 Komedi Oyuncu 5.6 3,984
1985 Dram Oyuncu 4.9 632
1967 Suç Oyuncu 7.5 153
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,277) The 100 (1,619) La casa de papel (1,372) Euphoria (1,194) Legion (1,150) Chernobyl (1,137) Mindhunter (1,134) The Big Bang Theory (1,107) Fear the Walking Dead (1,104) Big Little Lies (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019