Giriş Kayıt
Luigi Pistilli

Luigi Pistilli (66)


Oyuncu

Luigi Pistilli, 19 Temmuz 1929 Grosseto, Tuscany, İtalya doğumlu oyuncu.

Büyük Sessizlik (1968), Kanlı Körfez (1971), Da uomo a uomo (1967), Il tuo vizio è una stanza chiusa e solo io ne ho la chiave (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Luigi Pistilli, 21 Nisan 1996 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1929
Ölüm Tarihi: 21 Nisan 1996
Doğum Yeri: Grosseto, Tuscany, İtalya
Diğer Bir İsmi: Gigi Pistilli
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Suç Oyuncu 8.2 487
1985 56 Oyuncu 5.6 34
1976 47 Dram Oyuncu 5.4 107

Muhteşem Cesetler
1976 47 Suç Oyuncu 7.5 1,687
1976 47 Dram Oyuncu 5.1 150
1974 45 Korku Oyuncu 4.6 431
1974 45 Suç Oyuncu 6.2 145
1974 45 Suç Oyuncu 6.2 106
1972 43 Korku Oyuncu 5.5 340

Marialé İçin Beyaz Bir Elbise
1972 43 Korku Oyuncu 5.9 312
1972 43 Gizem Oyuncu 6.8 2,622

Caliber 9
1972 43 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,911

Kanlı Körfez
1971 42 Korku Oyuncu 6.7 8,169

Sapık
1971 42 Gizem Oyuncu 5.3 448

Akrebin Kuyruğu
1971 42 Gizem Oyuncu 6.7 2,220
1971 42 Dram Oyuncu 5.7 124

Gece Misafirleri
1970 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,907
1970 41 Dram Oyuncu 6.9 35

Dokunulmazlar
1969 40 Suç Oyuncu 6.2 840
1969 40 Western Oyuncu 6.6 144
1968 39 Suç Oyuncu 6.4 80
1968 39 Komedi Oyuncu 5.4 521

Büyük Sessizlik
1968 39 Western Oyuncu 7.7 12,411
1968 39 Dram Oyuncu 6.0 476
1967 38 Western Oyuncu 7.1 6,324
1967 38 Suç Oyuncu 7.1 1,026

İyi, Kötü ve Çirkin
1966 37 Western Oyuncu 8.8 630,479
1966 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,215

Birkaç Dolar İçin
1965 36 Western Oyuncu 8.3 209,254
1961 32 Komedi Oyuncu 6.4 12
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019