Giriş Kayıt
Jean-Claude Piroué

Jean-Claude Piroué (81)


Editör

Jean-Claude Piroué, 08 Ocak 1938 doğumlu editör.

Mindwalk (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1938
Diğer Bir İsmi: Jean Claude Piroué
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 52 Dram Editör 7.6 2,679
1989 51 Komedi Editör 6.0 749
1985 47 Komedi Editör 6.8 643
1971 33 Editör 6.5 272

Olay Yeri
1970 Suç Editör 7.1 2,125
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019