Giriş Kayıt
Daniela Piperno

Daniela Piperno


Oyuncu

Daniela Anna Piperno, oyuncu.

Gelecek (2013), (2000) Ekmek Ve Laleler (2000), (2013) Sole a catinelle (2013), (2009) Cado dalle nubi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daniela Anna Piperno
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 5.4 23
2021 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 4.1 618
2013 Komedi Oyuncu 6.3 6,472

Gelecek
2013 Dram Oyuncu 5.9 1,079
2012 Komedi Oyuncu 5.0 926
2009 Komedi Oyuncu 6.4 5,609
2009 Dram Oyuncu 5.2 83

Yapabiliriz
2008 Komedi Oyuncu 7.5 1,778
2008 Oyuncu 6.4 476

Ekmek Ve Laleler
2000 Komedi Oyuncu 7.3 9,765
1992 Komedi Oyuncu 4.6 424
1981 Komedi Oyuncu 7.3 263
1978 Dram Oyuncu 6.4 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023