Giriş Kayıt
Phil Piotrowsky

Phil Piotrowsky


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Phil Piotrowsky, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Philip Pidtrowsky | Phil Pietrowsky
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 8.7 55,455
2015 Macera Görüntü Yönetmeni 5.5 601
2012 Belgesel Kameraman 7.3 44
2011 Belgesel Kameraman 7.9 206
2009 Komedi Kameraman 7.5 152
2009 Belgesel Kameraman 9.0 224
2006 Müzikal Kameraman 8.9 612
2002 Komedi Kameraman 8.7 102,042
2001 Belgesel Kameraman 8.5 565
1997 Belgesel Kameraman 8.4 98
1971 Biyografi Kameraman 7.6 507
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,320) The 100 (1,944) Fear the Walking Dead (1,472) La casa de papel (1,453) Euphoria (1,419) Chernobyl (1,265) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,143) Mindhunter (1,139) Yellowstone (1,083)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019