Giriş Kayıt
Dan Pinnella

Dan Pinnella


Müzisyen, Müzisyen

Dan Pinnella, müzisyen, müzisyen.

1 (2013), Single Ladies (2011), Living Biblically (2018), Aşk Hastası (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Pinella | Daniel Pinnella | Danny Pinnella
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

137 Kurşun
2021 Belgesel Müzik    
2019 Belgesel Müzik 7.5 3,861
2018 Komedi Müzik 5.0 1,128

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2017 Korku Müzik 6.5 151,202
2016 Komedi Müzik 5.5 581
2016 Belgesel Müzik 7.8 13,847
2016 Dram Müzik
Müzik
   
2014 Komedi Müzik 4.1 2,609
2013 Belgesel Müzik 7.9 4,485
2011 Komedi Müzik 6.5 3,513
2011 Komedi Müzik 6.2 2,177

Koy
2009 Belgesel Müzik 8.4 51,489
2008 Belgesel Müzik
Müzik
5.7 418

Aşk Hastası
2001 Komedi Müzik 5.1 1,249
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024