Giriş Kayıt
Jeff Pinkner

Jeff Pinkner


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Jeff Pinkner, yapımcı, senarist, oyuncu.

(2019) Jumanji: Yeni Seviye (2019), (2017) Kara Kule (2017), (2001) Alias (2001), (2021) Cowboy Bebop (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yapımcı 7.6 23,247
2021 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 40,602
2020 Komedi Yapımcı 7.7 13,459

Jumanji: Yeni Seviye
2019 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 255,361
2019 Suç Yapımcı 6.6 3,002
2018 Korku Yapımcı 7.1 7,369

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Senarist 6.6 491,066
2018 Komedi Yapımcı 7.5 20,795

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.9 386,904
2017 Aksiyon Yapımcı 6.8 20,849

Kara Kule
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.6 140,361

5. Dalga
2016 Aksiyon Senarist 5.2 111,463
2015 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 25,158
2014 Belgesel Oyuncu 6.7 1,435

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Senarist 6.6 503,161
2008 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 244,067
2008 Dram Yapımcı 7.4 4,713
2007 Belgesel 7.7 302
2004 Macera Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.3 557,913
2001 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 51,662
2001 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 370

Erken Baskı
1996 Dram Senarist
Çeşitli
7.6 12,354
1996 Suç Senarist 7.2 4,211
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023