Giriş Kayıt
Robert Pine

Robert Pine (81)


Oyuncu

Granville Whitelaw Pine, 10 Temmuz 1941 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1969 yılının Eylül ayında Gwynne Gilford ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Five Days at Memorial (2022), Christmas Under Wraps (2014), Romance at Reindeer Lodge (2017), Love's Unfolding Dream (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Granville Whitelaw Pine
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1941
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu 7.7 10,867
2021 80 Biyografi Oyuncu 6.5 42,211

Onur Madalyası
2019 78 Dram Oyuncu 6.8 12,365
2019 Dram Oyuncu 6.8 2,394
2019 78 Biyografi Oyuncu 6.9 2,539
2018 Dram Oyuncu 4.7 17,055
2018 77 Komedi Oyuncu 5.7 246
2018 77 Dram Oyuncu 4.7 960
2018 Komedi Oyuncu 6.8 443
2017 Romantik Oyuncu 6.4 1,517
2017 76 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 142
2016 Komedi Oyuncu 6.6 1,257

Özel Bir Gün
2016 75 Komedi Oyuncu 5.6 37,806
2014 Dram Oyuncu 6.2 5,860
2014 Dram Oyuncu 7.5 7,255
2013 72 Dram Oyuncu 6.2 3,225

Karlar Ülkesi
2013 72 Animasyon Oyuncu 7.4 630,988
2013 72 Biyografi Oyuncu 6.0 99,525
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,120
2010 69 Dram Oyuncu 5.3 1,268
2009 Komedi Oyuncu 6.4 12,922
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 229

Davetsiz Gelen 2
2008 67 Korku Oyuncu 4.8 3,443

Gözcü
2008 67 Suç Oyuncu 6.2 53,493
2007 Dram Oyuncu 6.9 1,349

Gece Uçuşu
2005 64 Gizem Oyuncu 6.5 125,046
2005 64 Dram Oyuncu 5.6 634
2005 Komedi Oyuncu 9.0 613,656
2004 63 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,538

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 150,256

Entrika
2003 62 Suç Oyuncu 6.6 34,682
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 188,451
2001 60 Korku Oyuncu 4.6 1,976
2001 Komedi Oyuncu 8.7 136,801

Ama Ben Ponpon Kızım
1999 58 Komedi Oyuncu 6.7 34,535

Kurtuluş Günü
1996 55 Aksiyon Oyuncu 7.0 579,858
1991 50 Animasyon Oyuncu 5.9 3,182

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.4 28,430

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.4 7,904

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.1 25,570
1981 News Oyuncu 3.5 2,551

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 7,651
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 26,511
1980 Macera Oyuncu 6.3 303
1979 38 Aile Oyuncu 6.0 2,995

Dev Karıncalar İmparatorluğu
1977 36 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 5,028

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,194

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.1 791

Çekirgenin Günü
1975 34 Dram Oyuncu 6.9 5,977
1974 33 Dram Oyuncu 6.2 499
1973 32 Komedi Oyuncu 6.1 669

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 6,403
1973 Suç Oyuncu 6.9 2,719
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,321
1970 Dram Oyuncu 7.2 634
1968 27 Dram Oyuncu 5.6 980
1967 26 Dram Oyuncu 5.5 163
1966 25 Komedi Oyuncu 6.3 2,753
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,009
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,165
1962 Western Oyuncu 7.6 2,825
1955 Dram Oyuncu 8.1 7,589
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023