Giriş Kayıt
Rosamund Pike

Rosamund Pike


Oyuncu, Yapımcı

Rosamund Pike, oyuncu, yapımcı.

Kayıp Kız (2014), Aşk ve Gurur (2005), Jack Reacher (2012), Cinayet Gecesi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Ros
9.1 (141 Oy)
  • Currently 182.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (67)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

3 Cisim Problemi
2024 Macera Yapımcı 7.6 104,858
2023 Komedi Oyuncu 7.2 76,072

Zaman Çarkı
2021 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.2 138,962
2020 Komedi Oyuncu 6.4 147,875

Radyoaktif
2019 Biyografi Oyuncu 6.3 22,090

Muhbir
2019 Suç Oyuncu 6.6 42,510
2019 Animasyon Oyuncu 7.6 336
2019 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 5,547
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 485
2019 Animasyon Oyuncu 7.2 983

Özel Savaş
2018 Biyografi Oyuncu 6.7 21,175
2018 Suç Oyuncu 6.5 24,920

Entebbe'de 7 Gün
2018 Aksiyon Oyuncu 5.9 17,413

Vahşiler
2017 Macera Oyuncu 7.2 96,759

Demir Yürekli Adam
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,545

Aşkın Krallığı
2016 Biyografi Oyuncu 6.9 17,055
2016 News Oyuncu 6.4 150
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 565
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 1,821
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,853
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871

Rövanş
2015 Gerilim Oyuncu 5.1 14,789

Kayıp Kız
2014 Suç Oyuncu 8.1 1,078,865

Tatilde Ne Yaptık
2014 Komedi Oyuncu 6.9 24,752
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,158
2014 Komedi Oyuncu 6.3 34,748
2014 Macera Oyuncu 6.9 50,666

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 299,808
2013 Gizem Oyuncu 3.3 1,959
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 367,705
2012 Belgesel Oyuncu 7.5 2,483

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.7 196,384
2011 Dram Oyuncu 6.2 612

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 141,934
2011 Komedi Oyuncu 6.2 48,315

Kadının Fendi
2010 Biyografi Oyuncu 7.1 16,129

Benim Hikayem
2010 Dram Oyuncu 7.3 26,393
2010 Animasyon Oyuncu 5.2 1,475

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Oyuncu 5.4 3,093

Aşk Dersi
2009 Dram Oyuncu 7.2 138,497

Suretler
2009 Aksiyon Oyuncu 6.3 180,797

Hırs
2009 Dram Oyuncu 7.0 442

Kefaret
2007 Dram 7.8 302,172

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Oyuncu 6.9 2,711

Cinayet Gecesi
2007 Suç Oyuncu 7.2 220,495
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,326

Aşk ve Gurur
2005 Dram Oyuncu 7.8 334,999
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 119,391
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 462

Hovarda
2004 Dram Oyuncu 6.2 37,913

Vaat Edilmiş Topraklar
2004 Dram Oyuncu 5.6 603

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 230,177
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 90
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 757
2001 Dram Oyuncu 7.0 945
1999 Dram Oyuncu 8.1 7,370
1998 Dram Oyuncu 7.8 616
1998 News Oyuncu 3.0 2,430
1994 News Oyuncu 3.2 976
1991 News Oyuncu 7.0 339
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,346
1981 News Oyuncu 3.6 2,813
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
- Gerilim Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film