Giriş Kayıt
John Pike

John Pike (74)


Oyuncu

John Pike, 07 Ocak 1945 doğumlu oyuncu.

The Adventures of Rex (1959) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1945
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 18 Komedi Oyuncu 5.6 116
1960 15 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,173

Acemi Doktor İş Başında
1957 12 Komedi Oyuncu 6.1 620
1956 11 Oyuncu 6.5 315
1956 11 Suç Oyuncu 6.4 267
1956 11 Komedi Oyuncu 5.9 135
1955 10 Biyografi Oyuncu 7.2 881
1953 8 Dram Oyuncu 7.1 178

Kara Şovalye
1952 7 Aksiyon Oyuncu 6.8 7,553
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,194) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,169) Chernobyl (1,097) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019