Giriş Kayıt
Leszek Pieszko

Leszek Pieszko (64)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Leszek Pieszko, 01 Kasım 1954 Gdansk, Pomorskie, Polonya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Hasattan Sonra (2012), Vabank II czyli riposta (1985), Kamçı İzi (2004), Kamienie na szaniec (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1954
Doğum Yeri: Gdansk, Pomorskie, Polonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Dram Yapım Yöneticisi 3.3 38
2017 63 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 120
2017 63 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.1 57
2015 61 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 142
2014 60 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 826

Hasattan Sonra
2012 58 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 3,181

Kamçı İzi
2004 50 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,067
2003 49 Yapımcı 5.7 110
1985 31 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 1,967
1953 Dram Yapımcı 9.0 23
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,277) The 100 (1,619) La casa de papel (1,372) Euphoria (1,194) Legion (1,150) Chernobyl (1,137) Mindhunter (1,134) The Big Bang Theory (1,107) Fear the Walking Dead (1,104) Big Little Lies (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019