Giriş Kayıt
Michel Piccoli

Michel Piccoli (98)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Jacques Daniel Michel Piccoli, 27 Aralık 1925 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

1954 yılının Mart ayında Eléonore Hirt ile evlendi. 6 yılın ardından 1960 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1966 yılının Aralık ayında Juliette Gréco ile evlendi. 10 yılın ardından 1976 yılının Kasım ayında boşandılar. 1978 yılının Temmuz ayında Ludivine Clerc ile evlendi. 42 yılın ardından 2020 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Gündüz Güzeli (1967), Atlantic Şehri (1980), Büyük Tıkınma (1973), Bir Papamız Var (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacques Daniel Michel Piccoli
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1925
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Montserrat
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.82 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Motorlar
2012 87 Dram Oyuncu 7.0 49,106
2012 Savaş Oyuncu 7.1 93
2012 87 Dram Oyuncu 6.0 1,575

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 87 Dram Oyuncu 6.5 1,681

Bir Papamız Var
2011 86 Komedi Oyuncu 6.7 14,343

Aşk Nelere Kadir
2010 85 Dram Oyuncu 6.5 754
2010 85 Belgesel Oyuncu 6.7 881
2009 Belgesel Oyuncu 7.1 35
2009 84 Dram Oyuncu 5.7 110
2008 83 Komedi Oyuncu 6.0 548

Zamanın Tozu
2008 83 Dram Oyuncu 6.5 2,071

Agnès'in Plajları
2008 83 Belgesel Oyuncu 8.0 4,827

Herkesin Kendi Sineması
2007 82 Komedi Oyuncu 6.8 5,479

Baltaya El Sürmeyin
2007 82 Dram Oyuncu 6.5 1,465

Daima Güzel
2006 81 Dram Oyuncu 6.3 1,114
2006 81 Komedi Oyuncu 6.4 618

Küçük Lili
2003 78 Dram Oyuncu 6.1 1,791
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 67
2003 78 Komedi Oyuncu 6.6 783
2003 78 Animasyon Oyuncu 6.6 1,033

Kutsal Direniş
2002 77 Dram Oyuncu 6.6 3,966
2001 76 Komedi Oyuncu 6.9 1,855
2000 75 Dram Oyuncu 6.6 432
2000 75 Komedi Oyuncu 5.9 1,308

Speaking Of Bunuel
2000 75 Belgesel Oyuncu 7.3 370
1999 74 Komedi Oyuncu 5.6 589
1999 74 Komedi Oyuncu 6.3 1,065
1997 72 Macera Oyuncu 6.3 924
1997 72 Suç Oyuncu 6.4 951
1996 71 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 824
1996 71 Komedi Oyuncu 6.7 146

Seremoni
1995 70 Suç Oyuncu 7.5 13,924
1995 70 Belgesel Oyuncu 7.4 575
1995 Belgesel Oyuncu 7.4 30

101 Gece
1995 70 Komedi Oyuncu 6.5 1,911
1995 70 Belgesel Oyuncu 6.7 391
1994 69 Suç Oyuncu 5.8 544

Ayı
1994 69 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 25
1993 68 Belgesel Oyuncu 7.0 535
1992 67 Komedi Oyuncu 5.4 600
1992 67 Dram Oyuncu 6.9 139
1992 67 Dram Oyuncu 7.4 729
1991 66 Dram Yönetmen
Oyuncu
5.9 142

Güzel Gürültücü
1991 66 Dram Oyuncu 7.5 9,454
1990 65 Komedi Oyuncu 7.2 3,437
1987 62 Dram Oyuncu 6.9 36
1987 62 Komedi 5.0 82

Aşk Hastalığı
1987 62 Dram Oyuncu 5.6 267
1986 61 Dram Oyuncu 5.7 115

Kötü Kan
1986 61 Suç Oyuncu 7.2 9,389
1986 61 Suç Oyuncu 6.1 431
1986 61 Komedi Oyuncu 4.1 161
1985 60 Dram Oyuncu 6.3 344

Evdeki Tehlike
1985 60 Suç Oyuncu 6.8 1,821
1984 59 Komedi Oyuncu 6.1 516
1984 59 Dram Oyuncu 6.6 1,500

Ölü Ordunun Generali
1983 58 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.9 130

Can bedeli
1983 58 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,398
1982 57 Dram Oyuncu 6.8 1,621
1982 57 Dram Oyuncu 6.1 309

Çile
1982 57 Komedi Oyuncu 6.2 2,856

Varennes Gecesi
1982 57 Dram Oyuncu 7.2 2,548
1982 57 Dram Oyuncu 6.6 1,200
1982 57 Dram Oyuncu 6.7 1,132
1981 56 Dram Oyuncu 6.8 596

Mirasyedi Kız
1981 56 Dram Oyuncu 5.8 222

Atlantic Şehri
1980 55 Suç Oyuncu 7.3 18,360
1980 55 Dram Oyuncu 6.9 542
1978 53 Suç Oyuncu 6.3 557
1978 53 Dram Oyuncu 5.9 92

Arzunun Şu Karanlık Nesnesi
1977 52 Komedi Çeşitli 7.8 24,957
1976 51 Dram Oyuncu 7.5 1,556
1976 51 Dram Oyuncu 6.4 1,511
1976 51 Dram Oyuncu 6.6 921
1975 50 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.2 626
1975 50 Fantastik Yapımcı
Oyuncu
5.6 470
1975 50 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
6.5 303

Sen, Ben ve Diğerleri
1974 49 Dram Oyuncu 7.3 2,698

Özgürlük Hayaleti
1974 49 Komedi Oyuncu 7.8 17,264
1974 49 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 468
1974 49 Komedi Oyuncu 6.2 934
1974 49 Romantik Oyuncu 6.0 263
1974 49 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
6.0 960
1973 48 Komedi Oyuncu 7.0 1,663

Kanlı Aşıklar
1973 48 Suç Oyuncu 6.9 2,064
1973 48 Komedi Oyuncu 5.3 96

Büyük Tıkınma
1973 48 Komedi Oyuncu
Müzik
7.1 14,816
1973 48 Komedi Oyuncu 6.6 341

Sen ve Ben
1972 47 Dram Oyuncu 7.3 3,857

Burjuvazinin Gizemli Çekiciliği
1972 47 Komedi Oyuncu 7.8 47,084
1972 47 Dram Oyuncu 6.7 760

Suikast
1972 47 Gerilim Oyuncu 7.0 899

Çılgın Fahişe
1972 47 Dram Oyuncu 6.3 913
1971 46 Gizem Oyuncu 6.1 994
1971 46 Belgesel Oyuncu 7.5 1,909

Şeref Yolu
1971 46 Suç Oyuncu 7.3 3,164

Hayat Bağları
1970 45 Dram Oyuncu 7.4 5,590
1969 44 Gerilim Oyuncu 6.2 19,633
1969 44 Dram Oyuncu 6.4 106

Samanyolu
1969 44 Komedi Oyuncu 7.4 8,123
1969 44 Suç Oyuncu 6.9 2,802
1968 43 Dram Oyuncu 7.1 1,743

Aşk Esiri
1968 43 Dram Oyuncu 6.4 853

Danger: Diabolik
1968 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,241

Mâsum Bir Gencin İtirafları
1968 43 Komedi Oyuncu 6.4 705

Gündüz Güzeli
1967 42 Dram Oyuncu 7.6 49,357
1967 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 824

Tatlı Günler
1967 42 Komedi Oyuncu 7.7 12,131

Oyun Bitti
1966 41 Dram Oyuncu 5.8 643

Paris Yanıyor
1966 41 Dram Oyuncu 6.8 5,220
1966 41 Belgesel Oyuncu 6.7 559
1966 41 Dram Oyuncu 6.4 1,295

Savaş Bitti
1966 41 Dram Oyuncu 7.3 2,455
1965 40 Dram Oyuncu 7.2 2,258

Macera Kadını
1965 40 Komedi Oyuncu 5.5 1,318
1965 40 Oyuncu 7.3 105
1965 40 Macera Oyuncu 5.5 571
1965 40 Dram Oyuncu 5.5 69
1964 39 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 406
1964 Komedi Oyuncu 6.4 155

Bir Oda Hizmetçisinin Güncesi
1964 39 Suç Oyuncu 7.4 9,815
1964 39 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 69

Nefret
1963 38 Dram Oyuncu 7.4 36,194
1963 38 Aksiyon Oyuncu 6.5 436

Şapka
1962 37 Suç Oyuncu 7.7 12,066
1962 37 Dram Oyuncu 7.0 1,053
1961 36 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 59
1961 36 Suç Oyuncu 6.1 107
1961 36 Macera Oyuncu 5.0 228
1959 34 Dram Oyuncu 6.4 65
1957 32 Dram Oyuncu 7.2 795

Ölüm Bahçesi
1956 31 Macera Oyuncu 6.7 2,633
1956 31 Dram Oyuncu 6.2 175
1955 30 Komedi Oyuncu 6.7 1,122
1955 30 Dram Oyuncu 6.5 252
1955 30 Oyuncu 6.4 138

Harp, Sulh ve Kadın
1954 29 Komedi Oyuncu 5.4 73
1954 29 Komedi Oyuncu 7.3 4,477
1945 20 Korku Oyuncu 6.4 186
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film