Giriş Kayıt
Luc Picard

Luc Picard (61)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Luc Picard, 24 Eylül 1961 Lachine, Québec, Kanada doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

L'audition (2005), Savage Messiah (2002), 15 Şubat 1839 (2001), Babine (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1961
Doğum Yeri: Lachine, Québec, Kanada
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 61 Dram Yönetmen
Oyuncu
7.6 42
2022 61 Suç Oyuncu 7.2 91
2018 57 Dram Oyuncu 6.9 592
2017 56 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 330
2016 55 Dram Oyuncu 5.9 53
2016 55 Komedi Oyuncu 7.0 506
2015 Belgesel Oyuncu    
2013 52 Biyografi Oyuncu 6.1 92
2012 51 Macera Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.0 300

Bataklık
2011 50 Dram Oyuncu 6.8 547

Vahşet Sapağı
2009 48 Gerilim Oyuncu 5.3 138
2008 47 Macera Oyuncu
Yönetmen
6.6 768
2006 45 Dram Oyuncu 7.2 692
2005 44 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.3 1,224
2003 42 Dram Oyuncu 6.9 368
2002 41 Dram Oyuncu 6.3 1,153
2002 41 Gerilim Oyuncu 6.0 624
2001 40 Dram Oyuncu 6.6 191

15 Şubat 1839
2001 40 Dram Oyuncu 7.2 828
2000 39 Komedi Oyuncu 6.4 66
1993 32 Oyuncu 7.0 93
1991 30 Biyografi Oyuncu 6.3 76
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023