Giriş Kayıt
Samantha Phillips

Samantha Phillips (58)


Oyuncu, Yapımcı

Samantha Gayle Phillips, 25 Şubat 1966 Savage, Maryland, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Manyak 2 (1988), The Dallas Connection (1994), Amigo Kız Katliamı (2003), (1993) Weekend at Bernie's II (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Samantha Gayle Phillips
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1966
Doğum Yeri: Savage, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Sam Phillips
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 50 Belgesel Yapımcı 6.8 559
2011 45 Komedi Oyuncu 4.2 28
2006 Yapımcı 4.1 306
2005 Macera Yapımcı
Oyuncu
3.7 303
2003 Oyuncu 3.8 145

Amigo Kız Katliamı
2003 Korku Oyuncu 3.2 1,457
2003 Oyuncu 3.9 128
2001 35 Komedi Oyuncu 5.2 273
2000 34 Fantastik Oyuncu 4.1 135
1999 33 Dram Oyuncu 4.1 188
1999 Komedi Oyuncu 4.6 174
1998 32 Aksiyon Oyuncu 4.3 490
1994 28 Gerilim Oyuncu 3.9 381
1994 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,196
1994 28 Aksiyon Oyuncu 4.0 384
1994 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 10,642
1993 27 Komedi Oyuncu 4.8 14,494

Kurtar Beni
1992 26 Aksiyon Oyuncu 5.0 909
1991 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,729
1989 23 Aksiyon Oyuncu 5.7 971
1989 23 Biyografi 6.3 18,923

Manyak 2
1988 22 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,799
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film