Giriş Kayıt
Viktória Petrányi

Viktória Petrányi


Yapımcı, Senarist, Yönetmen Asistanı

Viktória Petrányi, yapımcı, senarist, yönetmen asistanı.

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan (2014), Spy/Master (2023), Szép napok (2002), Johanna (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yapımcı 8.0 1,043
2023 Animasyon Yapımcı 6.8 1,022
2022 Dram Yapımcı 7.2 53
2022 Dram Yapımcı 8.0 3,632
2021 Dram Yapımcı 7.7 241

Evrim
2021 Dram Yapımcı 5.2 51
2021 Dram Yapımcı 5.9 31

Bir Kadının Parçaları
2020 Dram Yapımcı 7.1 36,501
2019 Gerilim Yapımcı 5.9 1,062
2019 Dram Yapımcı 6.5 5,292

Ritüel
2019 Dram Yapımcı 7.1 402,326
2019 Dram Yapımcı 5.8 262
2018 Yapımcı 7.3 1,390

Jüpiter'in Uydusu
2017 Dram Yapımcı 6.1 3,516
2017 Aksiyon Yapımcı 7.6 63

Beyaz Kral
2016 Dram Yapımcı 5.5 4,776

Cehennem
2016 Gizem Çeşitli 7.0 45,128
2016 Dram Yapımcı 6.5 426
2015 Aksiyon Yapımcı 5.8 2,459

Beyaz Tanrı
2014 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 17,068
2014 Komedi Yapımcı 7.4 4,630
2014 Dram Yapımcı 6.8 4,659
2014 Dram Yapımcı 6.2 744

Duyarlı Evlat: Frankenstein Projesi
2010 Dram Yapımcı 5.6 618
2008 Dram Yapımcı 6.3 1,747
2005 Dram Yapımcı
Senarist
5.6 527
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 253
2002 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Senarist
5.3 685
2000 Dram Senarist
Yapımcı
5.2 207
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024