Giriş Kayıt
Jan Peszek

Jan Peszek (75)


Oyuncu

Jan Peszek, 13 Şubat 1944 Szrensk, Mazowieckie, Polonya doğumlu oyuncu.

Ubu król (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1944
Doğum Yeri: Szrensk, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 74 Komedi Oyuncu 6.3 290
2017 73 Suç Oyuncu 5.8 348
2016 72 Komedi Oyuncu 5.5 176
2015 71 Komedi Oyuncu 5.4 250
2015 71 Aksiyon Oyuncu 4.1 169
2013 69 Dram Oyuncu 4.9 238
2011 67 Animasyon 6.7 8,374

Kamçı İzi
2004 60 Dram Oyuncu 7.1 1,067
2003 59 Dram Oyuncu 6.5 136
1991 47 Dram Oyuncu 5.6 287
1990 46 Biyografi Oyuncu 7.4 1,022
1990 46 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 12
1988 44 Oyuncu 6.9 147
1953 Dram Oyuncu 9.0 23
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,245) The 100 (1,604) La casa de papel (1,366) Euphoria (1,175) Chernobyl (1,128) Legion (1,121) Mindhunter (1,113) Fear the Walking Dead (1,094) The Big Bang Theory (1,093) Big Little Lies (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019