Giriş Kayıt
William P. Perry

William P. Perry


Müzisyen, Yapımcı, Müzisyen

William P. Perry, müzisyen, yapımcı, müzisyen.

Altına Hücum (1925), Pandora'nın Kutusu (1929), Yedinci Cennet (1927), Tillie'nin Büyük Aşkı (1914) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Perry
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Biyografi Yapımcı 7.7 179
1971 Biyografi Yapımcı
Müzik
7.6 507
1929 Macera Müzik 7.1 1,075

Pandora'nın Kutusu
1929 Suç Müzik 7.9 9,001

Yedinci Cennet
1927 Dram Müzik 7.7 2,807
1927 Komedi Müzik 7.3 2,735

General
1926 Aksiyon Müzik 8.1 72,652
1926 Aksiyon Müzik 6.4 239

Altına Hücum
1925 Macera Müzik 8.2 90,621
1925 Western Müzik 6.5 507
1925 Dram Müzik 7.1 818
1925 Western Müzik 6.6 151

Demir At
1924 Western Müzik 7.2 1,767
1920 Macera Müzik 7.1 1,999

Tillie'nin Büyük Aşkı
1914 Komedi Müzik 6.6 3,138
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,801) The 100 (1,644) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,296) La casa de papel (1,125) Chernobyl (1,032) The Big Bang Theory (1,022) 13 Reasons Why (1,000) Yellowstone (973) Legion (949)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019