Giriş Kayıt
Michel Perron

Michel Perron


Oyuncu

Michel Perron, Richmond, Quebec, Kanada doğumlu oyuncu.

The Beautiful Risk (2013), Assassin's Creed: Lineage (2009), Lost Junction (2003), Fighter Pilot: Operation Red Flag (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Richmond, Quebec, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Oyuncu 6.8 109

Kod Adı: Hummingbird
2018 Gerilim Oyuncu 6.2 14,400
2018 Gerilim Oyuncu 4.9 635
2014 Oyuncu 6.7 331
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 9,893
2013 Dram Oyuncu 7.8 11,609

Kahraman Çocuk
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 19,951
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 202
2012 Belgesel Oyuncu 6.8 249
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 18,638
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 386

Bataklık
2011 Dram Oyuncu 6.8 568
2010 Aksiyon Oyuncu 4.2 349
2010 Biyografi Oyuncu 6.2 244
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 3,279
2009 Aksiyon Oyuncu 4.9 321
2009 Aksiyon Oyuncu 9.0 25,792
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,714

Çizmeli Kedi
2009 Animasyon Oyuncu 3.1 1,158
2009 Gizem Oyuncu 5.9 249
2009 Aile Oyuncu 6.2 840
2009 Komedi Oyuncu 6.0 13,840
2008 Komedi Oyuncu 5.5 464
2007 Korku Oyuncu 3.9 1,021
2005 Dram Oyuncu 5.9 80
2005 Gerilim Oyuncu 4.9 542
2005 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,983
2004 Belgesel Oyuncu 6.7 648
2004 Komedi Oyuncu 5.3 529
2003 Komedi Oyuncu 6.7 6,954
2003 Gerilim Oyuncu 5.8 119,126
2003 Macera Oyuncu 6.3 443

Suç Alemi
2003 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,656
2003 Dram Oyuncu 5.5 1,272
2002 Gizem Oyuncu 6.0 1,075

Yanlış Numara
2002 Gerilim Oyuncu 4.8 182
2001 Dram Oyuncu 6.1 326
2001 Dram Oyuncu 6.0 45

2001 Uzay Kaçıkları
2000 Komedi Oyuncu 3.5 12,897

Son Vuruş
2000 Oyuncu 3.8 371
2000 Gerilim Oyuncu 4.5 262
2000 Aksiyon Oyuncu 2.5 83,053

Paralar Nerede?
2000 Dram Oyuncu 6.3 6,398
1999 Dram Oyuncu 5.3 175

ÖldürenTutku
1999 Dram Oyuncu 5.0 15,966
1999 Suç Oyuncu 6.5 1,093
1998 Macera Oyuncu 5.6 575
1998 Macera Oyuncu 5.7 398
1998 Dram Oyuncu 7.9 1,957
1998 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,063
1997 Dram Oyuncu 7.1 1,822
1997 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,891
1997 Aksiyon Oyuncu 3.9 242
1997 Macera Oyuncu 6.3 1,011
1997 Dram Oyuncu 6.1 349
1992 Aksiyon Oyuncu 4.7 624
1992 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,564
1990 Dram Oyuncu 8.2 16,161
1986 Biyografi Oyuncu 5.3 1,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024