Giriş Kayıt
Harold Perrineau

Harold Perrineau


Oyuncu, Yapımcı

Harold Perrineau, oyuncu, yapımcı.

2002 yılının Ağustos ayında Brittany Perrineau ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

28 Hafta Sonra (2007), Romeo ve Juliet (1996), From (2022), İhanet (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Harold Perrineau Jr.
8.7 (18 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 3.9 217
2022 Dram Oyuncu 7.7 72,967
2019 Komedi Oyuncu 5.5 204
2018 Komedi Oyuncu 6.5 37,685
2018 Dram Oyuncu 6.3 1,142
2017 Dram Oyuncu 5.6 1,798
2017 Dram Oyuncu 5.8 6,410
2017 Komedi Oyuncu 7.5 7,074
2016 Dram Oyuncu 8.1 54,476
2016 Dram Oyuncu 4.3 8
2014 Dram Oyuncu 7.5 56,356

Sabotaj
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 66,365
2013 Komedi Oyuncu 6.6 16,876

Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 92,897
2013 Komedi Oyuncu 5.7 3,795
2013 Suç Oyuncu 6.4 656

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 319,652
2012 Komedi Oyuncu 7.5 2,037
2012 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,794

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 48,068
2011 Animasyon Oyuncu 6.5 1,240
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,383

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Oyuncu 4.3 14,334
2010 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.8 62
2010 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.8 2,990
2009 Komedi Oyuncu 7.9 5,526
2008 Dram 7.1 2,381

Mahkum
2008 Suç Oyuncu 7.4 83,661
2008 Biyografi Oyuncu 4.5 193
2008 Dram Oyuncu 4.2 308

Gecenin Bahçeleri
2008 Dram Oyuncu 6.8 4,714

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 324,661

Garfield Geri Dönüyor
2007 Animasyon Oyuncu 4.3 2,708
2007 Dram Oyuncu 7.8 1,905
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 57,119

28 Hafta Sonra
2007 Korku Oyuncu 6.9 294,799

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 219,661
2005 Belgesel Oyuncu 7.1 85
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 606
2004 Macera Oyuncu 8.3 597,441
2004 Belgesel Oyuncu 7.5 4,525

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 544,775

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 632,237
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,137
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,467
2002 Dram Oyuncu 5.4 637

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Oyuncu 6.0 27,490
2001 Suç Oyuncu 6.3 701

Üstteki Kadın
2000 Komedi Oyuncu 5.3 10,937
1999 Komedi Oyuncu 6.7 11,875
1999 Dram Oyuncu 5.2 152

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Oyuncu 6.2 4,213
1997 Suç Oyuncu 8.7 107,002

İhanet
1997 Macera Oyuncu 6.9 79,516

Kan ve sarap
1996 Gerilim Oyuncu 6.0 10,794

Romeo ve Juliet
1996 Dram Oyuncu 6.7 245,380

Duman
1995 Komedi Oyuncu 7.4 38,253
1995 Dram Oyuncu 6.3 2,248
1993 Dram Oyuncu 8.6 1,041
1990 Suç Oyuncu 7.8 44,862
1990 Suç Oyuncu 6.9 42,276
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,929
1982 Dram Oyuncu 7.0 4,463
1981 News Oyuncu 3.6 2,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film