Giriş Kayıt
Susan Penhaligon

Susan Penhaligon (73)


Oyuncu

Susan Penhaligon, 03 Temmuz 1949 Manila, Filipinler doğumlu oyuncu.

Nicholas Loukes ile evlendi. David Munro ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.Duncan Preston ile evlendi.

Turuncu Askerler (1977), Tanrıların Dehşeti (1974), Patrick (1978), Count Dracula (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1949
Doğum Yeri: Manila, Filipinler
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 73 Dram Oyuncu 8.7 7
2014 65 Suç Oyuncu 5.0 1,634
2008 59 Belgesel Oyuncu 7.6 4,505
2000 Dram Oyuncu 4.6 1,396
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,302
1992 Suç Oyuncu 7.9 8,009
1986 Dram Oyuncu 6.1 3,164
1984 Suç Oyuncu 6.2 494
1983 Dram Oyuncu 7.2 157
1979 Gizem Oyuncu 8.7 8
1978 29 Korku Oyuncu 6.1 3,617
1977 28 Korku Oyuncu 7.3 1,636

Turuncu Askerler
1977 28 Dram Oyuncu 7.6 13,336
1977 28 Komedi Oyuncu 6.0 379
1977 28 Korku Oyuncu 5.7 1,892
1976 27 Korku Oyuncu 6.3 1,112

Tanrıların Dehşeti
1974 25 Macera Oyuncu 5.6 6,520
1973 24 Komedi Oyuncu 5.4 655
1972 Dram Oyuncu 4.8 3,304
1972 23 Komedi Oyuncu 5.8 811

Yasak Aşk
1971 22 Komedi Oyuncu 5.7 186
1971 22 Dram Oyuncu 6.4 231
1970 Dram Oyuncu 7.9 343
1963 Macera Oyuncu 8.4 37,856
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023