Giriş Kayıt
Scott Pembroke

Scott Pembroke (61)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Percy Stanley Pembroke, 13 Eylül 1889 San Francisco, California, ABD doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Dr. Pyckle and Mr. Pryde (1925) yapımıyla biliniyor.

Scott Pembroke, 21 Şubat 1951 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Percy Stanley Pembroke
Doğum Tarihi: 13 Eylül 1889
Ölüm Tarihi: 21 Şubat 1951
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: P.S.Pembroke | 'Perc' Pembroke | P.L. Pembroke | P
Takma İsmi: Perce
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1936 47 Western Senarist 5.6 382
1926 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
5.5 42
1925 Kısa Metraj Yönetmen 6.4 380
1925 Komedi Yönetmen 5.9 75
1925 Komedi Yönetmen 6.0 103
1925 Komedi Yönetmen 5.3 40
1924 35 Kısa Metraj Yönetmen 5.6 282
1924 Kısa Metraj Yönetmen 6.0 106
1921 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023